Sommeren er endelig kommet – hvad skal vi lave? Krolf, Kongespil, Kabale

Nu er sommerferien endelig kommet, og jo længere oppe i skolesystemet du kommer, jo længere bliver ferien. Jeg har min sidste sommerferie i skolesystemet på universitetet – og det er den sidste lange sommerferie på SU – på 2½ måned. Så hvad skal vi monstro lave? Der er en masse valgmuligheder og det skal nok blive sjovt.

Krolf udstyr og butik

Jeg kan huske jeg engang har set folk spille krolf ude foran skolen. Mit universitet har sit helt eget krolf-hold, og det er da meget imponerende, når man tænker på hvor forholdsvis nyt dette spil er. Jeg har endnu ingen kendskab til spillet, men jeg tror på det er sjovt. Krolf udstyr ligner lidt det til crocket og det giver mening, fordi spillet er jo faktisk en blanding mellem golf og crocket. Der findes krolf butikker i Danmark, hvor du kan finde udstyr til spillet. Du kan f.eks. få flotte startpakker, så du ikke kommer til at mangle det mindste, når du vil spille.

Kongespil og Kabale

Til gengæld har jeg købt et kongespil. Det elsker jeg og kender i forvejen. Så kræver det selvfølgelig bare lige godt vejr og andre, der gider spille med og mod mig. Men man man faktisk godt bare være to om at spille det – så får man også mere ud af hver tur, fordi man kan kaste med dem alle. Jeg har sat mig ned med min kæreste og lavet en lang liste over ting, som vi kunne have lyst til at lave her i ferien. Han gider godt nok ikke at spille særligt mange kortspil – det kan jeg nu godt lide – så derfor skal jeg have lavet nogle kabaler. Nu mangler vi bare at vejret er godt, for så kan vi nemlig også tage ud på picnic og gå nogle dejlige lange ture. Vi kunne også vildt godt tænke os at overnatte i telt på en teltplads her ikke alt for langt væk – men selvfølgelig heller ikke alt for tæt på. Det kunne være rigtig hyggeligt, og så kunne vi nemlig også grille eller fange fisk. Men måske venter vi med at prøve at fange fisk, til vi er hos hans forældre, for de har nemlig båd og det hele, så kan vi sejle godt ud og lægge os til at fiske der. Nu mangler vi vitterligt bare at vejret bliver bedre, for det er da godt nok dødsens kedeligt lige nu, sådan som det blæser og det regner. Jeg er lidt træt af det, for det betyder at det ikke er særligt sjovt at være udenfor. Vi kunne nemlig også godt tænke os at grille for vores venner, men det er jo ikke sjovt, hvis halvdelen bliver våde i regnen. Men vi skal nok finde på noget morsomt at lave, og krolf og kongespil gider han i hvert fald godt, og det kræver ikke verdens bedste vejr – heldigvis, for det er da ikke at finde her i Danmark.

 

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *