Oliefyret skal ofte skiftet ved indflytning

Når man flytter ind i et hus vil det meget tit være sådan, at der allerede er et oliefyr og når først der er gået nogle årtier bør man skifte det ud.

Skift dit oliefyr ud

Det er nok snart mange årtier siden, at man flyttede til sin lejlighed i Odsherred, eller måske endda et hus – i hvert fald et hus af en eller anden art. Men lige meget hvilken form for hjem man har vil man nok kunne nikke genkendende til, at der var et oliefyr allerede da man flyttede ind i hjemmet. For det er sjældent sådan, at man flytter til et sted i for eksempel Kalundborg og når man så går rundt i huset finder ud af, at der slet ikke er noget oliefyr. For det er næsten sådan, at et hjem og et oliefyr går hånd i hånd og passer sammen som hånd i handske kan man faktisk sige. For man kan jo ikke få nogen som helst form for varme, hvis ikke man har et oliefyr. Og det er faktisk ikke det eneste man går glik af hvis man ikke har et oliefyr for ud over dette så kan man slet ikke få noget varmt vand. Så uden oliefyr vil det være sådan, at man må undvære, ja faktisk er nødt til at undvære de timevis lange bade man tager om morgenen. Så dette i sig selv gør jo, at det faktisk siger sig selv, at man ikke kan bo et sted uden et oliefyr.

Men når oliefyret er gammelt skal der ske noget

Det kan være, at man flyttede ind i sit hjem da det var helt nybygget og, at man faktisk var den første til at flytte ind i hjemmet fordi, at ingen andre havde boet der før en selv. Så man har selv været med til at skabe et hjem i dette murstensbyggeri i Odsherred. Eller man har selv været med til at komme med den hjemlige hygge i dette sted i Kalundborg. Lige meget hvad kan man nok sige, at det oliefyr, der fulgte med hjemmet, som nok er en stor villa et sted, det aldrig har været skiftet. Man har faktisk aldrig tænkt særligt meget over sit oliefyr og nogle gange har man endda helt glemt, at man har det. Og dette er jo selvfølgelig fint i sig selv fordi, at det betyder, at man ikke har haft problemer med det. Men man kan dog ikke ignorere det for altid for på et tidspunkt er man nødt til at gøre noget nyt ved det. For ligesom alle mulige andre ting i verden og universet så varer et oliefyr ikke evigt. Og det vil i høj grad gå op for en hvis man rent faktisk går ned og lige kigger på sit oliefyr. For hvis man lige begynder at kigge nærmere vil det uden tvivl gå op for en, at man simpelthen er nødt til at skifte sit oliefyr ud. Og så er det bare med at ringe til kollegaen som har et vognfirma.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *