Kompressionstights fremmer blodtilstrømningen i benene

Døjer du med trætte ben, bør du overveje at investere i et par kompressionstights. Kompressionstights er nemlig med til at gøre blodtilstrømningen i dine ben markant bedre, og det gør at dine ben ikke længere vil være trætte. Efter en træning vil du heller ikke kunne føle, at du har trænet, netop fordi at blodet i dine ben har fjernet alle de affaldsstoffer som din muskler producere, når du presser dig selv.

Ulempen ved at investere i et par kompressionstights er, at der ikke findes et bevis på, at de findes. Du kan dog godt regne med, at det kan have en positiv effekt på dig, eftersom at kompressionstights bliver brugt af mange professionelle spillere. Selvom mange siger at det kun er mentalt at det er en forbedring, kan alle de professionelle der bruger kompressionstights – og det er mange – umuligt tage fejl.

I dag behøver du ikke at give din halve formue væk, bare for at få et par kompressionstights. Hvis du vælger at kigge de rigtige steder, kan du få et par gode kompressionstights til et halvt tusinde kroner. Enkelte steder vil du dog endda kunne få det billigere. For at kompressionstights skal virke 100% på dig, skal du ikke gå efter det billigste, men i stedet gå efter det bedste.

Det er umuligt at sige hvad det bedste er for dig, da vi ikke kender dig, din kropsopbygning eller fysik. Et godt sted at starte er dog at kigge på de kompressionstights, som CEP har været med til at lave. I 2016 blev CEP kompressionstights nemlig udråbt til at være de bedste på markedet.

Kompressionstights lader dig restituerer hurtigere

Eftersom at blodtilstrømningen i dine ben er blevet forbedret efter at du har investeret i et par kompressionstights, kan du også mærke, at du restituerer bedre. En bedre restituering gør, at du ikke behøver at føle dig træt, hverken i benene eller i dit hovedet. Du vil ligeledes også være hurtigere klar igen til at spille en ny kamp, og det er selvom at du ikke er i den bedste fysik.

Har du langt hjem, vil du typisk skulle have brug for en pause, inden du begynder at cykle hjemad. Hvis du før holdte en pause på de 10 minutter, vil du med kompressionstights kun behøv at holde en pause på 5 minutter – og det er fordi, at du ikke vil kunne mærke at mælkesyren er i dine ben.

Gør dig selv til en bedre håndboldspiller med kompressionstights

Kompressionstights kan gøre dig til en meget bedre spiller. Er du på nuværende tidspunkt blot en middelmådig spiller på dit håndboldhold, kan du med kompressionstights komme til at blive den bedste spiller på dit håndboldhold.

Med kompressionstights kan du nemlig udfordre din egen krop lidt mere, end hvad du før har kunne. Dette er nyttigt hvis i tit er lige ved at vinde, men taber fordi at i bliver for trætte, og derfor ikke kan løbe mange kontras. Med kompressionstights kan du være den spiller der tager over, når alle andre er trætte, og du kan udfordre dine modstandere lidt mere, hvilket gør at de vil blive trætte når de sidste sekunder tikker.

Eftersom at kompressionstights ikke er det dyreste håndboldudstyr i Danmark, er det noget som alle har råd til. Hvis i leder efter måder hvorpå i kan forbedre jer som hold, kan du derfor altid foreslå, om de er interesseret i at træne med kompressionstights. Da man ikke bliver lige så træt med kompressionstights, vil i få meget mere ud af træningen. Når i får mere ud af træningen, vil i føle at i som spillere udvikler jer, og i vil måske også hav nemmere ved at se udviklingen.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *