Hvorfor skal flytning være så svært?

Du kender det sikkert alt for godt. Man har lige fået lejligheden eller værelset man har drømt om, og nu skal du endelig bo tæt på metroen, tæt på shoppingcentrene, tæt på vennerne – ja bare tæt på det hele egentlig. Men så går det op for dig, åh nej, det er jo sådan et rod at flytte hele sit liv fra et sted til det andet. Det siger måske sig selv, men grunden til dette er, at en flytning jo faktisk er, at bevæge hele sit liv et andet sted. Man forlader de trygge rammer man har haft sin tilværelse i, til fordel for et nyt sted. I denne materialistiske verden har vi flere og flere materielle goder der skal med os, og det kan blive et rigtig rod når vi skal flytte.

Kan man gøre noget, for at det bliver nemmere?

Ja naturligvis er der det! Problemet er dog, at de fleste muligheder koster penge. Dette kan være et problem for den almene student der dårligt har penge til en latte på cafeen på hjørnet, men for børnefamilien der skal flytte fra lejlighed til et flot hus i forstaderne er det som regel en anden sag. Flyttemænd er den tydelige løsning. De tager alle dine flyttekasser og leverer dem til din nye adresse. Det er så simpelt at det næsten er dumt at snakke om – for selvfølgelig er der behov for folk, der kan flytte dine ting. Det jo de færreste mennesker der har store lastbiler (og stærke mænd og kvinder) til rådighed 24/7. Flyttemænd kan altså lette byrdet for dig og gøre det overskueligt at flytte. Du behøver ikke længere tænke på at tage flere ture, du kan egentlig i nogle tilfælde bare vente i din nye bolig på, at flyttekasserne dukker op mens du pakker ud. Andre løsninger er bare at tænke smart. Hvis du ved du skal flytte ud snart, eller i hvert fald gerne vil, så er det altid en god ide at pakke de større og mindre brugbare genstande ned med det samme. Måske har du en hel masse malerier eller indrammede genstande der er lidt af et helvede at tage ned og skrue af osv? Gør det med det samme inden du får nyhederne om boligen, så du ikke skal stå og gøre det dagen inden du skal ud.

Flytning behøver ikke at føre til stress

Udover dette kan du naturligvis også benytte hjælp af dine venner eller familie. Tilbyd dem noget pizza hvis de kommer og hjælper med at pakke nogle af tingene, eller giv en kold bajer! (Husk at gør det samme med flyttefolkene, det gør virkelig deres flytning bedre). Hvis alt går galt kan du altid sørge for, at du kun har de vigtigste ting i den nye bolig og så vente med, at komme tilbage efter de andre. Hvis du kan eksistere et par dage uden alle dine genstande er det helt klart en god løsning. Nogle gange tager en rigtig flytning flere dage.

Få hjælp her: http://deblaabude.dk/node/131

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *