Historien om sygdommen som cannabis olie hjalp med

Klokken 9 på en lørdag

Klokken var lige blevet 9 og Søren havde gennemgået alle testsne som lægerne havde anbefalet. Han var ikke helt klar over hvad det egentlig handlede om, men han vidste at det ikke var godt. Han vidste, at han havde vist symptomer på at have cancer, og det er selvfølgelig ikke en rar situation at stå i. Men Søren vidste, at det ikke ville ramme ham, for det gør det jo ikke, vel? Hvorfor skulle det ud af alle de mennesker som bliver ramt af det hvert år så lige være ham? Det kunne jo lige så godt være enhver anden, så hvorfor lige ham? Men resultaterne kom tilbage og så kom universets svar tilbage og sagde at selvfølgelig skulle det være ham. Sådan er det bare nogle gange. Søren var ødelagt af det, men vidste han skulle holde hovedet højt, for som lægen havde sagt ville det blive en lang proces, men det var muligt.

Så Søren gjorde alt hvad lægen bad om. Dukkede op på de forskellige datoer, tog de ting de sagde han skulle tage. En dag test, anden dag anden test, fjerde dag operation. Intet duede, alting slog fejl. Det hjalp åbenbart lidt, men Søren manglede bare et lille boost. Et lille skub i den rigtige retning så hans krop kunne få noget vejledning til hvordan den helt præcis skulle bekæmpe denne kræft. Og så var det så, at Søren fik det, han havde haft brug for så længe. Han fik nemlig sin udvej. Noget, der måske ikke virkede som noget man egentlig burde tage, men det hjalp ham faktisk i stor stil. Da Søren tog det for første gang var han allerede ved at vise forbedringer, og med dette produkt kunne Søren faktisk se frem til at vågne op hver dag. Hvor der før var smerte var der nu i stedet glæde. Søren var skam ikke helt rask, men hans ny fundne bedre helbred gav ham det skub han havde brug for, og han har nu været kræftfri i rigtig lang tid. Men hvad var det så helt præcis som rent faktisk gav ham det skub? Mirakelproduktet som gjorde den lille forskel Søren bare havde brug for?

Cannabis olien

For at sige det lige ud, så var det altså cannabis olie som Søren tog, som virkelig bare havde en lovlig effekt. Men det er da ulovligt, er det ikke? Nej. Det er det ikke i Danmark fordi der bare er nogle ting ved cannabis olie som ikke gælder for det, der er kendt som stofferne. Cannabis olie er fuldstændig styret af staten og fungerer således, at det rent faktisk kan have en rigtig god medicinsk effekt på flere mennesker. I tilfældet af Søren så hjalp det ham en hel del, fordi han rent faktisk fik det lille skub han havde så desperat brug for. Og når enden er god er alting godt. Søren endte med at få sig en sød kæreste som senere blev til en kone, og har nu et stabilt og godt arbejde.

Kilde: http://cannabis-olier.dk/

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *