Gode råd til dig der skal skifte tandlæge

Bor du i København eller omegn og skal til at skifte tandlæge, så er det en rigtig god ide ikke bare at vælge den første og den bedste, men faktisk huske at kigge ordentligt efter. Ellers kan du ende med at sidde med alt for lange kvitteringer og ventetider det er helt til at blive svimmel over.

Tandlæge er trods alt en af de eneste former for lægehjælp man skal betale for hvis man er over 18, og det er derfor ekstra vigtigt at du er opmærksom på om du bruger dine penge fornuftigt. Mange unge har vænnet sig til den gratis tandlæge, og når de så fylder 18 kan de helt glemme at de næste gang de skal til tandlæge også skal til at have pungen op af lommen. Men sådan nogle tandlægeregninger kan godt gå hen og blive dyre, i sær hvis man ikke har gjort sig umage med at finde de bedste tilbud. Det kan du heldigvis finde råd og påmindelse til her.

Billigt – men ikke mistænkeligt

Selvfølgelig er det vigtigt at du finder en tandlæge med fair priser, og med priser dit budget kan overkomme. Men det betyder ikke at du bare skal sige ’ja tak’ til den billigste uden så at tænke videre over det. For hvis du ender med at vælge en tandlæge der nedprioriterer kvaliteten for at du skal betale lidt mindre, så spare du i sidste ende slet ikke nogen penge.

Hvis du finder en tandlæge der er mistænkelig billig, så er der en fare for at de har nedprioriteret kvaliteten så meget, at dine tænder ender med at blive skadet frem for ordnet. Nu dårligere dine tænder bliver, nu mere skal du så til tandlæge, de gør stadig ikke deres job ordentligt, du går endnu mere til tandlæge og pludselig sidder du med en bunke tandlægeregninger, og de mange i øjeblikket små beløb, har pludselig hobet sig op til noget unødvendigt stort og uoverskueligt.

Nøjagtig ligesom med alt andet handler det altså om at finde den tandlæge der har fundet den allerbedste balance mellem pris og kvalitet.

Udnyt din ungdom mens du kan

Alle elsker rabatter. Der er faktisk måske kun én ting der er bedre end rabatter, og det er rabatter specifikt rettet mod lige præcis vores målgruppe. Fx når ældre kan få billigere briller eller tivolibilletter, eller når busture er gratis for børn.

Den rabat der sættes størst pris på er nok dog studierabatten. Virksomhederne ved de studerende slæber sig igennem tilværelsen med deres SU og mange lektier for, så studierabatten er lidt ligesom at få lommepenge til slik af sine forældre når man er barn.

Efterhånden er der også begyndt at dukke flere og flere tandlæger op der tilbyder studierabat. Er du studerende kan det derfor være en rigtig god ide, at finde dig en tandlæge der tilbyder det. Hvis du har muligheden for at spare penge, hvorfor så ikke tage den? Det samme princip gælder hvis du er ældre, eller en del af en anden målgruppe der af den ene eller den anden grund har muligheden for at modtage rabat.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *