Gode råd til storindkøb

GramDer er mange gode grunde til at handle stort ind. Ikke nok med at du sparer tid, sparer du også penge. Inden du tager ud på den helt store indkøbstur, er der dog et par ting, som er gode at tænke over. Vi har lavet en lille indkøbsguide, som du kan se nedenfor.

Tjek hvad du har

Inden du tager ud og handler stort ind, er det en god idé at tjekke, hvilke madvarer du mangler. Mange ender ofte med at købe madvarer, de slet ikke har brug for. Vi vil derfor anbefale dig at lave en indkøbsliste inden du handler. Ligeledes er det en god idé at holde dit køleskab ryddeligt, da du dermed bedre kan holde styr på, hvad du har og mangler.

Tænk over mængden af indkøb

Når du køber stort ind, skal du være opmærksom på, hvor meget plads du har tilbage i køleskabet. Når du fylder et køleskab helt op, kommer køleskabets kompressor på overarbejde. Det er på ingen måde skadeligt, hverken for maden eller for selve køleskabet. Det eneste negative der kan være forbundet med et overfyldt køleskabet er, at madvarer bliver mast og at elforbruget stiger. Stigningen i el er dog minimal, og er derfor uden betydning.

Ikke alle madvarer bør opbevares i køleskabet

Det er ikke alle madvarer, som har godt af at blive opbevaret i køleskabet. En god huskeregel er, at grøntsager skal opbevares i køleskabet og frugt ved stuetemperatur.

Køb stort ind og spar penge

En anden fordel ved at købe stort ind er, at du har mulighed for at købe store mængder af varer, som er på tilbud. I dette tilfælde handler det om kun at købe varer, som kan holde sig i lang tid. Det kan for eksempel være:

  • Toiletpapir
  • Pasta
  • Tandpasta
  • Kokosmælk på dåse
  • Flåede tomater
  • Shampoo, sæbe mm.

Få inspiration til et nyt køleskab her: gram.dk

 

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *