Find den rigtige køreskole, når du har fortjent kørekortet

Når du efter 18 år uden at ryge endeligt har gjort dig fortjent til det kørekort så er det bare med at finde den rigtige køreskole.

Find en køreskole som rigtigt opfylder dine behov

Det var en aftale som blev indgået da du var 7 år gammel og dengang syntes du ærlig talt ikke, at det havde den store relevans. Dine forældre satte dig ned meget højtideligt om spisebordet og fortalte dig, at hvis du når du fyldte 18 år ikke var begyndt at ryge så ville dine forældre give dig et kørekort kvit og frit. Dengang havde du ikke engang tænkt på hvad en køreskole var. Du kørte jo bare rundt på din lille cykel i Holstebro med dine venner uden at tænke over muligheden over at køre bil. Endnu mindre syntes du, at det virkede interessant at ryge så det kunne du ærlig talt heller ikke lige se den store pointe i. Årene gik og du gik mere og mere op i den køreskole der lå om hjørnet ved dit hus. Du kiggede på den og tænkte om det måske var sådan et sted, som dine forældre ville sende dig hen når du skulle lære at køre bil og have kørekort. I Holstebro lå der ikke så mange køreskoler, ja faktisk lå der slet ikke så meget af noget som helst, ikke engang så mange supermarkeder var der. Det var udelukkende med denne køreskole i hovedet, at du havde styrken til at sige nej når dine klassekammerater spurgte dig om ikke lige du skulle ned i gården og have en smøg.

Fristelserne er mange, men en køreskole slår alt

Meget få gange skete det, at du blev så fristet, at du simpelthen ikke kunne sige nej. Det skete, at den cigaret der gik på runde simpelthen ikke kunne lade sig passere dig uden at du lige skulle have et sug. Du tænkte dog hver gang om det mon ville have konsekvenser for fremtiden og når du fyldte 18 år fordi, at dine forældre så ikke ville betale din gang på denne køreskole i Holstebro, som du ellers var begyndt at drømme meget om. Du fandt dog hurtigt ud af hvordan du kunne skjule, at du havde røget. En af dine venner havde noget rigtig stærkt tyggegummi som du blot anvendte samtidigt med, at du vaskede hænderne grundigt. Og så fattede dine forældre absolut ingen mistanke. Så tyggegummi og håndsprit gjorde, at du stadig kunne se din gang på køreskole i Holstebro i fremtiden. Din ven, som havde hjulpet dig med at slette sporene af smøgerne havde samme aftale som dig med sine forældre så på den måde var i i den samme bås og kunne derfor gå ud og ryge sammen og gøre et stort nummer ud af at slette sporene. For de børn, som ikke havde samme aftale med deres forældre de ville få adgangsbilletten til køreskolen i Holstebro lige meget om de røg eller ej. Så heldige var I ikke så I måtte slette sporene.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *