Find en tømrer til at gøre arbejdet

En tømrer er en, som udfører forskelligt slags arbejde ved bebyggelse, for eksempel ved et hus. Man har ofte sagt, at der både er tømrere for huse og for skibe, og at disse anvender forskellige slags værktøjer. En skibstømmermand arbejder primært med at bygge og vedligeholde træskibe på skibsværft. En almindelig tømrer bliver også kaldt træsmed. Han udfører tømrerarbejde, som sagt for det meste i huse som er under ombygning eller som skal bygges fra bunden. Derudover laver man også former til betonstøbning ved bygning af blandt andet broer og havne.

Man kan også skelne mellem tømrer og snedkere, da der ikke er den store forskel. Forskellen er dog, at snedkeren beskæftiger sig med finere og mere detaljeret arbejde som for eksempel møbler. Dog udfører langt de fleste tømrerfirmaer både snedker- og tømrerarbejde.

Folk som vil uddannes tømrer skal have en god fysik og derudover skal man kunne lide at arbejde udendørs. Man må ikke lide af højdeskræk, da man ofte arbejder i højder og man må ikke lide af svimmelhed. Den gennemsnitlige løn for en tømrer er omkring 30 000 kr. i dag. For tømrermestrer og tømrermedhjælpere er lønnen dog ikke den samme.

Tømrer på Fyn og i Odense

I Odense og på Fyn er der flere forskellige tømrer at vælge imellem. Der er blandt andet et tømrerfirma i Odense S, som har dansk og stabil arbejdskraft og som har stor erfaring inden for mange områder. De har store kundetilfredshed og de er fleksible i forhold til tid.

Derudover ligger der en tømrer- og snedkervirksomhed på Fyn, som kan garantere den bedste pris på den opgave man ønsker de skal udføre. De kan kontaktes alle dage fra 7 – 22, også i weekenden. For at kunne give et godt tilbud til deres kunder, er det nødvendigt for dem at komme ud til kunden og se på det der skal laves.

Der ligger også et kvalitets tømrer- og snedkerfirma på Fyn, som er i stor udvikling. De løser mange forskellige opgaver i og omkring Odense og på resten af Fyn. De udfører både traditionelt tømrerarbejde, men også nybygninger, tilbygninger, ombygninger, energirenoveringer, tagarbejde, køkken, bad og montering af vinduer og døre. De har også folk til at udføre glarmesterarbejde. Virksomheden går meget op i at udføre deres arbejde til den rette tid og den rette pris. Derudover er deres kvalitet også vigtig.

Virksomheden vi snakker om er Tømrerforretningen Søren Fisker.

Priser på tømrerarbejde

Prisen på tømrerarbejde kan variere fra virksomhed til virksomhed. Mange går op i at gøre arbejdet til en god pris og en god kvalitet. Prisen varierer også alt afhængig af, hvad der skal laves og hvor meget der skal laves. De fleste tømrervirksomheder tager ud til kunden for at se på det stykke arbejde der skal udføres for at give en pris på det.

I Odense og på Fyn er der altså flere muligheder for at finde en tømrervirksomhed som kan udføre der arbejde der skal til.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *