Faldulykker erstatning

Det er meget rart at man har en ordentlig forsikring når man har et farligt arbejde. Der er mange jobs som man kan udfører som har nogle farlige elementer hvor man kan komme til skade. Når man kommer tilskyde har man tit en nedsat arbejdsevne et godt stykke tid efter for ikke at sige for altid. Denne evne gør at du måske ikke kan tjene de samme penge som du kunne tjene før i tiden dengang du ikke havde din skade. Du har derfor simpelthen fået en lavere arbejdsevne og kan derfor føle dig tvunget til at gå på halv tid, eller måske gå på det som man populært kalder sygedagpenge, altså et socialt program hvor staten så tager sig af dig og sørger for at du har det ok.

Det kan være svært at finde en ordentlig forsikring som giver erstatning ved faldulykker

Problemet er bare at man måske kan have det en smule svært ved at gå på nedsat tid og på den måde ikke tjene de samme penge som man gjorde før hvis man u har vendte sig til at leve på en bestemt måde. Med det mener jeg at man har nogle standarter man normalt lever med i sit liv som for eksempel er der nogle som godt kan lide at gå i biffen og drikke dyr rødvin, noget som mange som er på de sociale programmer ikke har råd til da man ikke kan modtage så forfærdeligt mange penge på det. Derfor er det rart at man har en ordentlig forsikring som kan hjælpe en økonomisk når man nu ikke selv kan tjene de fornødne penge til at leve på den måde som man nu engang har vendte sig til og som man gerne vil blive ved med at leve på. Mange oplever at de efter en faldulykke ikke får en ordentlig erstatning som de føler de har fortjent. De føler måske at de penge som de modtager af forsikringen ikke dækker den skade som de har lidt. Sådan er der mange mennesker som føler og det er skam også helt normalt at have det sådan.

Det er vigtigt at man har en forsikring som giver erstatning ved faldulykker

At falde ned i mens man er på arbejde er en traumatisk og ofte meget svær opgave. Man kan falde og ramme jorden meget tungt og på den måde faktisk ødelægge sin krop fuldstændig på en sådan måde at man ikke kan komme tilbage igen på arbejdsmarkedet og derfor må gå på dagpenge eller på et andet socialt program hvor staten understøtter en. Derfor er det meget vigtigt at man kan få en ordentlig forsikring som udbetaler et beløb som man faktisk også kan bruge til noget når man er udsat for en faldulykke. Derfor skal man undersøge markedet godt inden man går ud og væger et firma som man måske ikke har den store erfaring med.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *