Er du træt af dine store træer? Få hjælp med det samme!

Er du træt af dine store træer, og vil du gerne have mere lys ind i din have, så kan det være at du skal overveje at få fældet alle dine store gamle træer og på den måde give plads til ny vækst og lys i din have og i din bolig. Store træer er smukke og meget stoiske, men de er også en kilde til mange problemer, som en hver haveejer kan skrive under på. Problemer med skygge gener og problemer med løvfald og grene der falder ned er nogle af de mest almindelige.

Det er bedst at hyre en professionel ind til at fælde dine træer 

Hvis man har gået igennem længere tid og set sig sur på sine gamle træer, skal man ikke bare gribe saven og styrte ud i haven for at begynde at fælde dem. Man skal holde hovedet koldt og kontakte en professionel håndværker der har erfaring med at fælde store træer i tætbebyggede områder. Hvis du bor i enten Taastrup eller København, kender du alt til, ikke at have langt til naboen og derfor skal man ikke selv begynde at eksperimentere med at fælde træer, da det kan munde ud i et større uheld der involvere din og naboens boliger hvis man ikke ved hvad man gør og forstår at gøre det korrekt.

Det kræver masser af ekspertise at fælde træer når det er i urbane miljøer og det er fordi, at man ikke bare kan lade træet vælte langt som det er. Det er der som regel ikke plads til, derfor skal man vide hvad man gør.

Man skal ikke hyre den første, som den bedste

Når man skal på jagt efter en håndværker der kan hjælpe dig med, at fælde dine træer skal man ikke tage den første som den bedste. Forstået på den måde, at man skal være omhyggelig når man udsøger sig en håndværker der kan hjælpe dig, fordi der er meget stor forskel på hvad de forskellige håndværker forstår som kvalitet og tilfredse kunder. Især hvis der er nogle der kommer lang vejs fra og tilbyder nogle meget lave priser for at udføre et stykke arbejde for dig skal du være på vagt. Fordi det er ikke altid, at de har den samme opfattelse af hvad jeres aftale rummer som du har, især hvis det er en mundtlig aftale hvor I, ikke på skrift har fået præciseret hvad det er der skal ordnes.

Man skal således altid huske at få jeres aftaler ned på skrift så der er enighed om hvad der skal udføres, og endvidere skal man undersøge om hvilket omdømme den pågældende håndværker har. Det er bedst at bruge et velrenommeret firma fra dit lokalområde og hvis du således bor i området omkring Taastrup eller i København, ja så skal man da tage et firma derfra. Det skal være et firma med håndværkere der er kendt for kvalitet og som har været til i mange år og som holder hvad de lover.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *