Der findes mange smarte ting til bilen

I dag findes der rigtig mange smarte gadgets til alt lige fra ens telefon til køkkenet. Nogle af disse gadgets er mest af alt for sjov, men der er også nogen af dem, som rent faktisk er med til at forbedre produktet. Det er også tilfældet når det kommer til gadgets til bilen. Der findes nemlig et rigtig stort udvalg af forskellige smarte ting, som kan være med til at gøre bilturen lidt bedre.

Bluetooth modtager

En af de absolut mest brugbare gadgets, som man kan få til bilen, er muligheden for at tilslutte bluetooth enheder til f.eks. radioen. Det tillader bl.a. at man kan sætte musik fra ens telefon til at spille ud over højtalerne. Det er jo selvsagt enormt smart, da det gør det nemmere end nogensinde før at høre musik imens man kører bil. Der har naturligvis været bilradioer i mange år, men der er man jo afhængig af, at radiostationerne spiller god musik, og der har man heller ikke selv muligheden for at høre en bestemt genre eller kunstner, hvis man lige er i humør til at høre noget bestemt. Der har naturligvis været mulighed for at have en cd-afspiller i ens bil i mange år, men det er jo altså noget mere besværligt. Der skal man nemlig have en masser cd’er med, og det fylder jo en del i sådan en bil. Det er derfor helt klart lettest, hvis man har muligheden for at sætte sin telefon til og høre musikken derfra.

Gør børnenes biltur sjovere med en film

Skærme til bagsæderne er en aldeles glimrende idé, og det er det særligt hvis man har børn med på turen. Det kan jo godt være lidt kedeligt i længden at køre bil, og det er særlig tilfældet, hvis man er barn. Når man er barn vil man jo gerne lege eller blive underholdt. Og der skal gerne ske noget hele tiden. Så hvis man som barn sidder i mange timer på et bagsæde i en bil, så kan man hurtigt komme til at kede sig bravt. Det er derfor en rigtig god idé at have skærme, så det er muligt for passagerne på bagsædet at se en film eller en tv-serie. På den måde går turen meget hurtigere.

USB-oplader til bilen

Smartphones er rigtig smarte, men de løber også nemt tør for strøm. Så hvornår er et bedre tidspunkt at oplade dem på end når man alligevel kører bil? Det kan man gøre ved hjælp af en USB-oplader. Ved hjælp af en USB-oplader vil man nemlig være i stand til, at lade ens smartphone op på nøjagtig samme måde, som hvis man var derhjemme ved en helt normal stikkontakt. Det tillader også en at oplader andre ting, så længe det er muligt at lade op via USB. Det kunne f.eks. være ens tablet, ens digitalkamera osv. Det er derfor en særdeles brugbare lille gadget, som bør være en fast bestandsdel i enhver bil.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *