Autoværksted tjekker bilen for dig

Har du og din familie i år besluttet at skifte en flyet og charter ud med kørsel og camping i sydpå? I tilfælde af dette, er det en rigtig god idé, at få bilen checket godt og grundigt i gennem såfremt, at I ikke havner i en krise midt på motorvejen i Kroatien og skal tilkalde hjælp. Det er der ingen der gider bruge sin ferie på.

Send bilen en tur på autoværksted inden afrejse

I har i år besluttet jer for at jeres sommerferie skal bruges på en anden måde end den plejer. I har måske i mange år taget den løsning, som på mange måder synes en smule lettere – en pakkerejse gennem et rejsebureau der sørger for fly, hotel, bus fra lufthavn til hotel. I år har i tænkt, måske fordi børnene er blevet ældre, måske fordi I vil prøve noget andet, at tage en tur på camping syd på i bil. I vil køre en tur gennem Europa, lave nogle stop og besøge nogle byer, I ikke har besøgt før. Denne form for rejse kræver lidt mere forberedelse, eller i hvert fald er i selv ansvarlige for transportmidlet i modsætning til, hvis i fløj afsted. Der skal i blot købe flybilletter og hoppe på flyveren. Ganske enkelt. Med denne rejseform er der jer selv der styrer transportmidlet, altså jeres bil, og derfor der måske også nogle elementer der er værd at indtænke. Først og fremmest, alt efter hvor mange år jeres bil har på bagen, er det en rigtig god idé at sende den en tur på autoværksted. En bil skal på autoværksted en gang i mellem. Måske har jeres ikke været det i noget tid, så se det som en rigtig god mulighed for at få den set efter og få tommel op for en mekaniker, for at netop jeres bil kan klare en tur sydpå uden problemer.

En tur på autoværksted, når I er hjemme igen

Når I har vendt snuden hjem efter en vellykket tur i bil sydpå, hvor I har brugt nogle uger på camping, har bilen været ekstra på overarbejde end, hvad den lige er vant til. Hvis I vil sikre jer, at den stadig fungerer upåklageligt og at den lange tur ikke har taget skade på bilen, kan I jo eventuelt i forbindelse med at I skal have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk, lige få jeres mekaniker i autoværkstedet til at gå den efter. Der er formentlig ikke en finger at sætte på bilen, med mindre i har haft en episode, der har givet bilen en lille bule eller lignende, men det er jo altid rart at vide at tingene er i orden. Det kan være det blot drejer sig om nogle bremser eller gear der lige skal gås efter, dækkene der skal checkes eller et generelt tilsyn af styretøjet. Hvis det skulle vise sig at der er noget der skal laves, så er det netop der jeres mekaniker på det gældende autoværksted kan hjælpe jer.

Elsebeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *